Over Happyflicks

Het was tijdens ons dagelijkse 4-uurs-momentje dat we weer eens foto’s op Facebook aan het bekijken waren….toen we ons realiseerden dat de foto’s die mensen van leuke momenten deelden eigenlijk allemaal een beetje stijf zijn.

Foto’s van partygangers in een dansclub, foto’s van het bedrijfskerstfeest of de schoolfotograaf foto’s die een moeder van haar kroost deelde, hadden allemaal iets met elkaar gemeen. Ze waren saai en vaak geforceerd.

Dat kon anders dachten we en zo is het idee van de Happyflicks Photobooth ontstaan.  Happyflicks Photobooth is anders dan je standaard partyfotograaf,  anders dan je gewone schoolfotograaf en anders dan je reguliere photobooth.

Happyflicks Photobooth zorgt ervoor dat iedereen bij jouw feestje of evenement had willen zijn. Aan het einde van de avond heb je hartstikke veel lol gehad en supergezellige foto’s die je zelf met de Happyflicks clicker hebt gemaakt tegen een geweldige achtergrond. Bouw je Happyflicks Photobooth nog verder uit met onze verkleeddoos vol met leuke props.

Bekijk hier de Happyflicks photobooths die je voorgingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of doe hier gelijk je reservering! Een ding is zeker, je selfies zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Onze klanten