Veelgestelde vragen

Alle veel voorkomende vragen over de Happyflicks photobooth

Werken jullie in heel Nederland?

Ja wij werken in heel Nederland. De transportkosten voor Nederland zitten al bij de prijs inbegrepen. Wil je huren in België of Duitsland? Neem dan contact met ons op.

Is onze datum nog vrij?

Op onze reserveringspagina kun je dit zelf bekijken. Selecteer de photobooth die je wilt huren en selecteer de datum. Ons systeem geeft direct aan of de photobooh beschikbaar is.

Niet meer vrij? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen je op de reservelijst plaatsen of andere mogelijkheden aanreiken.

Moeten wij een aanbetaling voldoen?

Ja we vragen 50% aanbetaling van het totaalbedrag. Direct na het plaatsen van de reservering ontvang je bericht via e-mail, voor het voldoen voor de aanbetaling. Dit kun je voldoen via bankoverschrijving of online via iDEAL.

Kan de Happyflicks photobooth buiten staan?

De Happyflicks photobooth kan met droog weer buiten staan. Onze medewerker op locatie beslist of de photobooth buiten kan staan of niet.

Hoe ziet de dag eruit?

Goeie vraag! En een veelvoorkomende vraag! Zoveel dat we er een pagina aan hebben toegewijd!

Hoe ziet de dag eruit?

Hoe ver van te voren moet ik reserveren?

Dat is afhankelijk van de gekozen achtergrond. Kies je een achtergrond die wij al hebben? 10 werkdagen van te voren.

Wil je een speciale op maat gemaakte achtergrond, bijvoorbeeld met jouw logo erop? 15 werkdagen. De extra tijd gebruiken we om het design goedgekeurd te krijgen en drukklaar te maken!

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor de photobooth?

De optimale ruimte voor onze photobooth is 4 meter bij 4 meter. Uiteraard zijn we flexibel en kunnen we met grotere en kleinere ruimtes uit de voeten. Meteen na de reservering nemen wij contact met u op en zullen dit ook met u bespreken.

Welke aansluiting(en) heb ik nodig?

Voor de Happyflicks photobooth, hebben wij enkel 1 stroomaansluiting nodig in de buurt van waar de photobooth moet komen. Voor de verdere verdeling zorgen wij!

Heb ik internet nodig tijdens mijn photobooth?

Een draadloze internetverbinding is alleen nodig indien u de LiveUpload en/of de Social Media ipad optie heeft gekozen. De internetverbinding maakt het mogelijk de fotos meteen op Facebook of een ander social network te plaatsen.

Hoe werkt de betaling?

De betaling moet plaats vinden binnen 3 werkdagen ná de reservering. Dit kan via IDEAL of een bankoverschrijving.